I en mening

Använda undertouren i en mening

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet undertouren, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet undertouren i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "undertouren".

Exempel på användning av ordet "undertouren" i meningar

Här nedanför hittar du exempelmeningar som visar hur ordet undertouren kan användas i en mening.


  1. Planen är att kvala in till undertouren till PGA-touren, Korn Ferry Tour i höst.


  2. Richard S Johnson, som de senaste säsongerna främst har spelat på undertouren Korn Ferry Tour, har en PGA-tourseger i bagaget, från 2008, och har inte varit topp tio sedan 2010.


  3. Mikael Ymer har tidigare tagit fyra titlar på Challengertouren, undertouren till ATP-touren, och vunnit en ATP-dubbeltitel, tillsammans med storebrodern Elias i Stockholm Open 2016.


Källa: https://www.svt.se/sport/golf/scandinavian-mixed-dag-1, https://www.svt.se/sport/golf/johnson-bra-med-i-south-carolina, https://www.svt.se/sport/tennis/mikael-ymer-framme-i-historisk-atp-kvartsfinal

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ undertoner undertryck ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet undertouren som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel på hur ordet "undertouren" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "undertouren" i ett större sammanhang.