I en mening

Använda trailer i en mening

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet trailer, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet trailer i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "trailer". Dessutom visar vi också hur olika böjningar av ordet trailer kan användas, de böjningar som vi även har exempelmeningar till är trailern, trailerns, trailers och trailrar. Om du klickar på den böjning av ordet trailer som du är intresserad av kommer du till listan över exempelmeningar för just den formen.

Exempel på användning av ordet "trailer" i meningar

Trailer är grundformen till detta ord, här nedan hittar du exempelmeningar som visar hur trailer kan användas i en mening.


 1. Filmens första trailer kunde ses online från den 20 augusti 2009.


 2. Den 8 december uppvisades en ny trailer under Spike Video Game Awards.


 3. I dag hämtar han en trailer som en överlevare ska ge vidare till en annan.


 4. Några av dessa scener användes sedan i en trailer som släpptes tillsammans med 300.


 5. Under onsdagen stod en trailer med en autentisk fängelsecell på Stora torget i Västerås.


 6. Jag var vaken hela tiden, säger han i en trailer för programmet som sänds i USA den 6 april.


 7. Den 31 december 2011 släpptes en officiell trailer för filmen, vilken hade premiär sommaren 2012.


 8. Dead Sara släppte 2013 sin version av låten, vilken kom med i en trailer för spelet Infamous Second Son.


 9. Låsmekanismen, som håller fast en trailer på tågvagnen, lossnade redan vid första försöket, enligt kanalen.


 10. Nya spekulationer drog igång när Sony visade upp en trailer för Playstation 4 där man kunde se en skylt föreställande Crash.


 11. Under Playstation Experience den 3 december 2016 släppte Naughty Dog en trailer för vad som kallades The Last of Us Part II.


 12. Jag sover i en trailer fodrad med frigolit, säger Franjo Dujlovic som bor i Petrinja till kroatiska public service-kanalen HRT.


 13. Efter en trailer släppt i oktober 2017 antydde dock Neil Druckmann att spelet även skulle låta spelaren följa andra karaktärer.


 14. En specialutgåva av soundtracket släpptes den 28 oktober 2003 och innehöll en DVD med en trailer, demofilm och musik till Halo 2.


 15. I april 2015 släpptes en trailer under en Nintendo Direct-presentation, i vilken spelets japanska titel och släppdatum tillkännagavs.


 16. Åtta personer omkom och sexton skadades i tågolyckan i förra veckan där en trailer på en godsvagn träffade ett persontågs vänstra sida.


 17. Resistance 3 annonserades officiellt den 17 augusti 2010 under Sonys presskonferens på Gamecom 2010, tillsammans med en trailer för spelet.


 18. Spelet kom också med en "making of"-dokumentär, en trailer för Ico och ett galleri med concept art som finns tillgängligt från spelets huvudmeny.


 19. Gone Home släpptes internationellt den 15 augusti 2013 och en andra trailer lanserades dagen efter och bestod till viss del av den kritiska respons spelet hade fått.


 20. Filmens trailer placerade WatchMojo.com på plats 7 på listan "Top 10 Best Movie Trailers" och plats 7 på deras lista "Another Top 10 Trailers Better Than the Movie".


 21. Under månaderna som ledde till spelets utgivning lanserade Bioware en trailer där Norman berättar om de sex karaktärsklasserna och släppte till sist en filmisk trailer.


 22. En teaser för Gone Home släpptes den 15 november 2012 och en trailer med titeln Riot Grrrl Style Now lanserades den 20 mars 2013, vilken innehåller låten "Some Special" av Bratmobile.


 23. Tonårsidolen Timothée Chalamet närvarar som oftast med ett lite irriterande självmedvetet leende i mungipan men här passar det onekligen bra, när han gör sin döende trailer park-dandy.


 24. Den 10 mars 2014 släpptes en trailer som visade att Gone Home skulle komma att lanseras till Wii U under hösten samma år genom ett samarbete med Midnight City, ett dotterbolag till Majesco Entertainment.


 25. Spelets första trailer avslöjade att första spelets huvudfigurer Ellie och Joel skulle återvända, och att uppföljaren skulle utspela sig ungefär fem år efter det första spelet, med Ellie som spelarfigur.


 26. I japanska förhandsbokningar av Shadow of the Colossus ingår en bonus-dvd med konceptvideon, en trailer som beskriver Nicos berättelse och en introduktion som arbetslaget ville använda i Shadow of the Colossus.


Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Avatar_(film), https://sv.wikipedia.org/wiki/Tomb_Raider_(datorspel_2013), https://www.svt.se/nyheter/utrikes/paradise-staden-som-forsvann, https://sv.wikipedia.org/wiki/Watchmen_(film), https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vastmanland/mobil-fangelsecell-ska-locka-till-jobb-inom-kriminalvarden, https://www.svt.se/kultur/jeremy-renner-i-forsta-intervjun-efter-svara-olyckan, https://sv.wikipedia.org/wiki/Nitro_Circus, https://sv.wikipedia.org/wiki/Heart-Shaped_Box, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/tagolyckan-i-danmark-fel-pa-godsvagnens-lasmekanism, https://sv.wikipedia.org/wiki/Crash_Bandicoot_(spelserie), https://sv.wikipedia.org/wiki/The_Last_of_Us, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/fortsatta-jordskalv-utanfor-zagreb, https://sv.wikipedia.org/wiki/The_Last_of_Us_Part_II, https://sv.wikipedia.org/wiki/Halo_Original_Soundtrack, https://sv.wikipedia.org/wiki/Tokyo_Mirage_Sessions_♯FE, https://sv.wikipedia.org/wiki/Resistance:_Fall_of_Man, https://sv.wikipedia.org/wiki/Shadow_of_the_Colossus, https://sv.wikipedia.org/wiki/Gone_Home, https://sv.wikipedia.org/wiki/Mass_Effect_2, https://www.svt.se/kultur/film/recension-bones-and-all-svt-kulturnyheterna

Exempel på användning av ordet "trailern" i meningar

Trailern är en böjningsform av ordet trailer, här nedan hittar du exempelmeningar som visar hur trailern kan användas i en mening.


 1. Den första trailern lanserades i maj 2019.


 2. Få en smakbit av vad som komma skall i trailern ovan.


 3. Se trailern och mer av Linus Fremins recension i klippet.


 4. Se en del ur trailern till ”Escape from the British museum” i klippet.


 5. Se intervjun med Simon Phillips och klipp ur trailern i videospelaren ovan.


 6. Det framgår av trailern för det nya spelet, som nu har över 100 miljoner visningar.


 7. En av dem som besökte trailern är Abbe Carlsén, 16, tillsammans med sina klasskompisar.


 8. I trailern hade han två lastpallar där tullinspektören hittade stora mängder cannabischarts.


 9. Den första trailern för filmen visades i samband med premiären av filmen Horton (14 mars 2008).


 10. Hör Kulturnyheternas Daniel Wyser förklara varför den nya trailern blivit så uppmärksammad i klippet ovan.


 11. Detta för att man ska kunna sätta på nya däck på trailern och köra den från olycksplatsen.Texten uppdateras.


 12. Detta för att man ska kunna sätta på nya däck på trailern och köra den från olycksplatsen.Texten kommer att uppdateras.


 13. Till att börja med spekulerade journalister mycket kring vad spelets genre kunde vara, på grund av hur vag trailern var.


 14. I juli släpptes trailern till Ridley Scotts drama ”Napoleon” och redan då nagelfors faktauppgifterna av historieintresserade.


 15. I trailern till ”Harry & Meghan” drar prins Harry flera paralleller mellan sin mamma, prinsessan Diana, och frun Meghan Markle.


 16. Sedan bröt de upp en trävägg i trailern som gömde ytterligare miljontals cigaretter förpackade i papplådor eller i lösa cigarettlimpor.


 17. Han körde till Ättekulla där han stod parkerad i tio timmar och vid flera tillfällen var han inne i trailern med bland annat handskar och tejprulle.


 18. Tweets från Crystal Dynamics Global Brand Director, Karl Stewart, klargjorde Game Informers påstående med att bekräfta att "Alex Dimitrijevic gjorde musiken till trailern.


 19. Det har varit svårt att missa trailern till ”Knock at the cabin”, vilket är synd eftersom de korta minuterna förmedlar samma information som tre fjärdedelar av filmens fulla speltid.


 20. Efter att trailern släpptes filmen ”Maestro” om kompositören Leonard Bernstein har huvudrollsinnehavaren och regissören Bradley Cooper fått kritik i sociala medier för sin näsprostes.


Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Watchmen, https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/det-gangna-aret-i-blekinge-har-ar-svt-s-nyarskalender, https://www.svt.se/kultur/tv-kritikern-valdigt-begavat-gjort, https://www.svt.se/kultur/viral-tv-serie-skapar-storm-kring-museitekanna--i1eslu, https://www.svt.se/kultur/han-star-bakom-musse-skrackisen-mamma-hatar-den, https://www.svt.se/kultur/trailer-till-efterlangtade-gta-6-har-slappts-ar-en-valdigt-stor-grej--zyek6x, https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/har-rekryterar-kriminalvarden-personal-till-nya-fangelset-i-varnamo, https://www.svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/smugglade-in-drygt-680-kilo-cannabis-far-sex-ars-fangelse, https://sv.wikipedia.org/wiki/Ice_Age_3:_Det_våras_för_dinosaurierna, https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/e4-avstangd-pga-lastbilsbrand, https://sv.wikipedia.org/wiki/Tokyo_Mirage_Sessions_♯FE, https://www.svt.se/kultur/regissoren-ridley-scott-svingar-mot-kritiker-och-kollegor--vkoxb6, https://www.svt.se/kultur/hovreportern-om-nya-dokumentaren-harry-och-meghan-tycker-inte-att-liknelsen-med-diana-stammer, https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/miljoner-cigaretter-bakom-lonnvagg-i-lastbilsslap-i-trelleborg, https://sv.wikipedia.org/wiki/Tomb_Raider_(datorspel_2013), https://www.svt.se/kultur/film/recension-knock-at-the-cabin-svt-kulturnyheterna, https://www.svt.se/kultur/leonard-bernsteins-barn-forsvarar-bradley-coopers-losnasa-i-filmen-maestro

Exempel på användning av ordet "trailerns" i meningar

Trailerns är en böjningsform av ordet trailer, här nedan hittar du exempelmeningar som visar hur trailerns kan användas i en mening.


 1. Den 8 juni 2011, efter trailerns premiär, konstaterade Stewart angående det sista musikspåret i Turning Point att "..


Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Tomb_Raider_(datorspel_2013)

Exempel på användning av ordet "trailers" i meningar

Trailers är en böjningsform av ordet trailer, här nedan hittar du exempelmeningar som visar hur trailers kan användas i en mening.


 1. Goldhofer är en tysk producent av trailers och tunga släpvagnar.


 2. Se trailers från serierna och hör Linus Fremin berätta mer om dem i klippet.


 3. Nuförtiden har skivbolagets fokus skiftat något och man är främst inriktade på musikvideos och trailers.


 4. Det innebär att vi reducerar tusentals trailers på våra vägar, säger Fredrik Hermansson, vd Lakeway link.


 5. Nya funktioner i PC-versionen inkluderar möjligheten att snabbspara och titta på trailers för Silent Hill 3.


 6. När trailers till Disney-filmerna ”Peter Pan & Wendy” samt ”Den lilla sjöjungfrun” släpptes ansåg kritiska röster att den så kallade gradingen var på tok för mörk.


 7. Under hela 2013 har Rockstar Games marknadsfört spelet utförligt med många fler trailers och pressvisningar, vilket slutade med den sista lanseringstrailern den 29 augusti.


 8. I den ursprungliga europeiska utgåvan ingår också en andra skiva: en "Making of"-DVD som innehåller trailers, ett konstverksgalleri och en dokumentär om spelets utveckling.


 9. Varje dag från måndag till fredag släpptes exklusiva förhandsvisningar, funktioner och trailers, som avslöjade mer information angående uppgraderingssystemet, överlevnadsverktygen och utmaningsgravarna.


 10. Spelets första trailers visade apokalyptiska händelser som inkluderade upplopp, epidemi, karantän och våld samt ett klipp av TV-serien Planet Earth som visar en myra som blivit smittad av en cordycepssvamp.


Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Goldhofer, https://www.svt.se/kultur/tv-kritikerns-streamingtips-tre-serier-om-vanskap, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/har-ar-pewdiepie-och-t-series, https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sodertalje/fran-vagar-till-vatten-ny-linjetrafik-fran-sodertalje-ska-minska-utslappen--oh9yd0, https://sv.wikipedia.org/wiki/Silent_Hill_2, https://www.svt.se/kultur/kritiserad-trend-filmer-och-tv-serier-ljussatts-morkt, https://sv.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto_V, https://sv.wikipedia.org/wiki/Tomb_Raider_(datorspel_2013), https://sv.wikipedia.org/wiki/The_Last_of_Us

Exempel på användning av ordet "trailrar" i meningar

Trailrar är en böjningsform av ordet trailer, här nedan hittar du exempelmeningar som visar hur trailrar kan användas i en mening.


 1. Det är godståg lastade med trailrar med tomma ölbackar som fraktas till Carlsbergs bryggeri i Fredericia på Jylland.


Källa: https://www.svt.se/nyheter/utrikes/tagolyckan-i-danmark-fel-pa-godsvagnens-lasmekanism

Synonymer till trailer

Ett annat sätt att förstå bättre hur ett ord kan användas är att granska vilka synonymer det har, samt hur dessa synonymer kan användas. Exempelvis har ordet trailer följande synonymer: släpvagn, släp, bilsläp, filmsnutt, teaser, försnutt, blänkare och förhandstitt.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ trail traili ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet trailer som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel på hur ordet "trailer" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "trailer" i ett större sammanhang.