I en mening

Använda Petronella i en mening

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet Petronella, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet Petronella i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "Petronella".

Exempel på användning av ordet "Petronella" i meningar

Här nedanför hittar du exempelmeningar som visar hur ordet Petronella kan användas i en mening.


 1. Petronella Ekroth är skeptisk.


 2. Petronella verkar också vara i bra form, så jag är hoppfull.


 3. Efter hennes död 1747 gifte han om sig med Petronella Munthe.


 4. Experten Petronella Ekroth är kritisk till supportrarnas tilltag.


 5. Förutom von Eckermann representeras Sverige av Petronella Andersson och Wilma Heslltröm.


 6. Julia Petronella Hansen, född 4 mars 1992 i Nyköping, är en svensk serieskapare och konstnär.


 7. Petronella Andersson och Castres van de Begijnakker Z hade sex fel efter rivning och tidsfel.


 8. Även Petronella Andersson och Wilma Hellström kommer representera Sverige i världscupstävlingen.


 9. Han ingick äktenskap 1790 med Sarah Petronella Fehman (1761–1829), vars mor var oäkta dotter till Fredrik V av Danmark.


 10. Petronella Andersson/Castres Van De Begijnakker Z och Annika Axelsson/Cleo Z stod också för fina avslutande rundor med ett nedslag vardera.


 11. Sverige respresenteras av Wilma Hellström, Petronella Andersson och storstjärnan Henrik von Eckermann, som är inne i en väldigt positiv period.


 12. Förutom von Eckermann representeras Sverige av Petronella Andersson och Wilma Heslltröm, som blev bästa svensk i Madrid förra helgen, på plats 13.


 13. Jättetråkigt att det blir på det här sättet, att det får komma in (på Wembley) och att det kanske får störa Schmeichel lite, säger tidigare fotbollsspelaren Petronella Ekroth i Morgonstudion.


 14. Sverige med Petronella Andersson, Jens Fredricson, Annika Axelsson och Angelie von Essen låg på en delad andraplats efter den första omgången med fyra fel totalt, samma resultat som Tyskland och Belgien.


Källa: https://www.svt.se/sport/fotboll/tycker-det-ar-fel-att-satta-saka-pa-straffen, https://www.svt.se/sport/ridsport/bjore-infor-vc-i-la-coruna, https://sv.wikipedia.org/wiki/Gustaf_Ernst_von_Bildstein, https://www.svt.se/sport/fotboll/experten-kommer-bli-botesstraff, https://www.svt.se/sport/ridsport/16-50-se-vc-hoppningen-fran-la-coruna, https://sv.wikipedia.org/wiki/Julia_Hansen, https://www.svt.se/sport/ridsport/henrik-von-eckermann-femma-i-la-coru-a, https://www.svt.se/sport/ridsport/henrik-von-eckermann-visar-storform-infor-varldscupen, https://sv.wikipedia.org/wiki/Carl_Gustaf_af_Leopold, https://www.svt.se/sport/ridsport/sverige-tvaa-i-nations-cup-i-aachen

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ Petra Petrus ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet Petronella som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel på hur ordet "Petronella" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "Petronella" i ett större sammanhang.