I en mening

Använda Ottosson i en mening

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet Ottosson, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet Ottosson i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "Ottosson".

Exempel på användning av ordet "Ottosson" i meningar

Här nedanför hittar du exempelmeningar som visar hur ordet Ottosson kan användas i en mening.


 1. Då kan det bli dramatiskt, säger Björn Ottosson.


 2. Ibland kan det röra sig om personliga dispyter, säger Björn Ottosson. .


 3. Jens Ottosson, född 1970 är en svensk volleyboll- och beachvolleybollspelare.


 4. Björn Ottosson, USA-expert vid FOI, vill nyansera bilden av Högsta domstolen:.


 5. Det kommer försvåra hans arbete när han tar över 2021, säger statsvetaren Björn Ottosson.


 6. Då kommer vi rätt, det är när vi tillsammans ser och löser problem, säger Karim Ottosson.


 7. Att USA är mer polariserat land än på länge är det ingen tvekan om, enligt Björn Ottosson.


 8. Särskilt som de är märkta med ”Borgholms kommun”, säger Martin Ottosson till Ölandsbladet.


 9. Det skulle ge honom en stark röst och dra in massor av pengar till hans familj, säger Ottosson. .


 10. André Ottosson har också tagit till skridskorna tillsammans med vännerna Liam Näslund och Leo Borin.


 11. Den första september tillträdde Karim Ottosson sin nya tjänst som lokalpolisområdeschef för Helsingborg.


 12. När Martin Ottosson, som är arbetsledare, kom till jobbet på måndagsmorgonen upptäckte han vandaliseringen.


 13. Björn Ottosson säger att om det blir en bestraffning av Saudiarabien från USA:s sida kommer den att bli symbolisk.


 14. Men Donald Trumps agerande skiljer sig inte från hur andra amerikanska presidenter skulle agera, tror Björn Ottosson.


 15.  Björn Ottosson, statsvetare vid FOI, och Nicole Clifford, amerikansk statsvetare, medverkade i SVT:s Morgonstudion.  .


 16. Björn Ottosson anser att det är FBI som utgör den största risken för Hunter Biden, och därmed också hans pappa Joe Biden.


 17. Numera arbetar Jens Ottosson på Miljöstrategen i Jönköping och är styrelseledamot i Habo Wolley och tränar också ungdomslag.


 18. Målet är att begränsa kriminellas tillgångar och att vi utvecklar ett samarbete, säger lokalpolisområdeschef Karim Ottosson.


 19. Hunter Biden är en perfekt måltavla, säger Björn Ottosson, statsvetare och forskare vid Totalförsvarets forskningsinstitut, FOI.


 20. Det är egentligen den sista tiden som vi sett den här likgiltigheten mot allmänheten, säger Helsingborgs lokalpolisområdeschef Karim Ottosson.


 21. Finns det något vittne som har sett eller hör något är vi intresserade av att de hör av sig, säger Karim Ottosson, lokalpolisområdeschef Ängelholm.


 22. Sedan är vi mitt i slutspurten av kampanjarbetet, debatterna och cirkusen kring dem har stulit uppmärksamheten, säger Björn Ottosson, USA-expert på FOI.


 23. Alldeles oavsett lär inte fallet Khashoggi påverka USA:s och Saudiarabiens relation i längden, tror Björn Ottosson som är statsvetare vid Stockholms universitet:.


 24. Jag förstår att man kan känna oro om man bor i krokarna men jag ser i nuläget ingen fara för någon och skulle det vara så går vi ut med det, säger Karim Ottosson.


 25. Ottosson tror att USA:s regering velat avvakta med att agera i väntan på att utredningen kring mordet blir klar, i förhoppning om att intresset lägger sig under tiden.


 26. Vi har lagt mycket resurser, både uniformerat ute och utredningsmässigt, och det har resulterat i att vi vid fyra olika tillfällen anträffat pistoler, säger Karim Ottosson.


 27. Det här är en region som drabbats hårt av globaliseringen, globaliseringens förlorare som Trump har vänt sig till, säger Björn Ottosson, USA-expert och statsvetare vid FOI. .


 28. Det är inte så mycket pengar egentligen utan det är snarare att han bromsar upp personaltillsättningar, säger Björn Ottosson, statsvetare vid Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI), i SVT:s Morgonstudion.


 29. Land efter land har markerat mot Saudiarabien efter försvinnandet av den saudiske journalisten Jamal Khashoggi, men USA:s band med landet kan vara för starka för att brytas, säger statsvetaren Björn Ottosson.


Källa: https://www.svt.se/nyheter/utrikes/valdet-pa-gatorna-har-hamnat-i-skymundan-trots-miljontals-nya-vapenagare-i-usa, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/statsvetaren-hans-rost-kommer-inte-tysta, https://sv.wikipedia.org/wiki/Jens_Ottosson, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/leif-pagrotsky-om-donald-trumps-chanser-i-hogsta-domstolen-valdigt-starkt-politiserad, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/statsvetaren-blir-en-svar-overgang-for-biden, https://www.svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/9-miljoner-kronor-i-beslag-efter-brottsoperation, https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/borgholms-kommun-fick-flera-fordon-vandaliserade-under-nyar, https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jamtland/vinterparken-oppen-andre-man-kan-traffa-nya-kompisar, https://www.svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/sa-vill-nya-polischefen-stoppa-skjutningarna, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/statsvetare-det-har-kommer-blasa-over, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/experten-om-datorn-fran-hunter-biden, https://www.svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/misstankt-valdtakt-i-orkelljunga, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/delstaterna-som-kommer-avgora-valet

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ Otto Ouagadougou ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet Ottosson som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel på hur ordet "Ottosson" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "Ottosson" i ett större sammanhang.