I en mening

Använda munspel i en mening

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet munspel, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet munspel i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "munspel".

Exempel på användning av ordet "munspel" i meningar

Här nedanför hittar du exempelmeningar som visar hur ordet munspel kan användas i en mening.


  1. Hennes två första soloalbum innehöll varsin tolkning av en Cornelis Vreeswijk-låt: Lasse Liten Blues respektive Balladen om ett munspel.


  2. Under sin barndom lärde sig Joe Hill själv spela banjo, gitarr, piano och munspel och han började också skriva sina första sånger, som handlade om hans familjemedlemmar.


  3. Under Born in the USA-turnén spelades sällan "No Surrender", och då det skedde användes en långsam version av låten, med akustisk gitarr och munspel i stället för hel orkester.


Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Louise_Hoffsten, https://sv.wikipedia.org/wiki/Joe_Hill, https://sv.wikipedia.org/wiki/No_Surrender

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ munskyddstvång munspelare ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet munspel som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel på hur ordet "munspel" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "munspel" i ett större sammanhang.