I en mening

Använda muay i en mening

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet muay, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet muay i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "muay".

Exempel på användning av ordet "muay" i meningar

Här nedanför hittar du exempelmeningar som visar hur ordet muay kan användas i en mening.


  1. Att barn och unga går fullkontaktsmatcher i thaiboxning muay thai för att försörja sig och sina familjer är utbrett i Thailand.


  2. Några snabba förändringar i Thailand, där muay thai är en mycket populär och kulturellt viktig nationalsport, väntar hon sig dock inte.


  3. Johan Risberg, ordförande för Svenska muay thai-förbundet, beskriver sina egna erfarenheter av barn som tävlar i Thailand med hårda ord.


  4. En avgörande faktor i Anucha Tasakos ”oerhört tragiska” död var förmodligen det stora antalet matcher, säger Clara Wetzelmayr som driver muay thai-klubben Onechai Muaythai i Stockholm.


Källa: https://www.svt.se/nyheter/utrikes/13-arig-dod-i-thaiboxningsmatch-krav-om-skarpta-regler

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ muansae much ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet muay som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel på hur ordet "muay" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "muay" i ett större sammanhang.