I en mening

Använda korruptionsskandal i en mening

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet korruptionsskandal, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet korruptionsskandal i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "korruptionsskandal".

Exempel på användning av ordet "korruptionsskandal" i meningar

Här nedanför hittar du exempelmeningar som visar hur ordet korruptionsskandal kan användas i en mening.


  1. Michelle Bachelets son har dessutom varit inblandad i en korruptionsskandal.


  2. Byggföretaget var inblandat i en korruptionsskandal i Libyen, där höga tjänstemän ska ha mutats.


  3. Då anade han inte att samma buss nästan tre år senare skulle förekomma i en ny korruptionsskandal.


  4. Anledningen är den så kallade Gürtelaffären en omfattade korruptionsskandal som pågått i flera år.


  5. SVT Nyheter rapporterade nyligen om en enorm korruptionsskandal som uppdagats genom läckta mejl från finansfamiljen.


  6. Efter en rad kriser och skandalartade utspel blev en korruptionsskandal bland Ratas egna partimedlemmar i Tallinn droppen för hans styre.


  7. Landet är politiskt delat efter att Lulas efterträdare på presidentposten, Dilma Rousseff, avsattes 2016 i en riksrättsprocess efter en korruptionsskandal.


  8. En av hans närmaste män, Gerald Butts, har avgått efter anklagelser om att han har pressat en minister att låta ett företag slippa undan i en korruptionsskandal.


  9. Representanter för Partido Popular har kritiserat Polônia för att flitigt ta upp korruptionsskandaler kring PP, medan man knappt alls behandlat en stor korruptionsskandal i Andalusien kring PSOE.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ korruptionsrättegången korruptionsskandalen ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet korruptionsskandal som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel på hur ordet "korruptionsskandal" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "korruptionsskandal" i ett större sammanhang.