I en mening

Använda kassettband i en mening

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet kassettband, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet kassettband i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "kassettband".

Exempel på användning av ordet "kassettband" i meningar

Här nedanför hittar du exempelmeningar som visar hur ordet kassettband kan användas i en mening.


  1. Singeln släpptes både på CD och kassettband.


  2. Inläsning och lagring av program sker på kassettband.


  3. Sången har beskrivits som ett kassettband som snabbspolas.


  4. Albumet gavs ut den 4 oktober 1994 genom Virgin Records och finns på CD, kassettband och LP.


  5. Denna utgåva innehöll två bonuslåtar ("Big Cheese" och "Downer") och albumet släpptes på LP, CD och kassettband.


  6. Nu säljs den halvtimmes långa intervjun med John Lennon på ett kassettband tillsammans med opublicerade bilder på auktion.


  7. Inte heller fanns något upparbetat programvarubibliotek, och Tandy själva tillhandahöll inte mer än ett fåtal kassettband med spel och enklare nyttoprogram.


  8. Under en intervju 2002 med Jim DeRogatis nämnde Love att hon hade tillgång till flera kassettband med repetitioner, demo- och hemmainspelningar gjorda av både Nirvana och Cobain som soloartist.


Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Don't_Say_You_Love_Me, https://sv.wikipedia.org/wiki/TRS-80_MC-10, https://sv.wikipedia.org/wiki/Praktblåsmyg, https://sv.wikipedia.org/wiki/Pisces_Iscariot, https://sv.wikipedia.org/wiki/Bleach_(musikalbum), https://www.svt.se/nyheter/utrikes/over-50-ar-gammal-intervju-med-john-lennon-pa-auktion, https://sv.wikipedia.org/wiki/Nirvana_(musikgrupp)

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ kassettak kassintu ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet kassettband som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel på hur ordet "kassettband" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "kassettband" i ett större sammanhang.