I en mening

Använda kassaskåp i en mening

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet kassaskåp, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet kassaskåp i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "kassaskåp". Dessutom visar vi också hur olika böjningar av ordet kassaskåp kan användas, de böjningar som vi även har exempelmeningar till är kassaskåpet. Om du klickar på den böjning av ordet kassaskåp som du är intresserad av kommer du till listan över exempelmeningar för just den formen.

Exempel på användning av ordet "kassaskåp" i meningar

Kassaskåp är grundformen till detta ord, här nedan hittar du exempelmeningar som visar hur kassaskåp kan användas i en mening.


 1. Hans kassaskåp på hotellet blev också öppnat.


 2. Det enda som finns kvar är avloppsrör och ett kassaskåp, säger han.


 3. Fyra kassaskåp och en bil blev dagsfångsten för ett av Kustbevakningens dyk i Malmö i nu i sommar.


 4. Det var under ett övningsdyk i industrihamnen i Malmö som Kustbevakningen hittade flera kassaskåp på havsbotten.


 5. Det är inte första gången vi hittar kassaskåp i den hamnen, säger Mats Persson, befälhavare på Kustbevakningen i Malmö.


 6. Då hon öppnar Sharps kassaskåp för att få koderna detoneras bomberna Joker riggat upp där och Young dör framför Batmans ögon.


 7. Då låg deras pass i föräldrarnas väska i stället för inlåsta i ett kassaskåp och de behövde inte tillåtelse av en manlig förmyndare att resa utomlands.


 8. Tänk er ett slags hotell med rum utrustade med larmknappar, kassaskåp för pengarna och kameror på utsidan, säger Femke Roosma från Groenlinks partiet, om hur de nya platserna skulle kunna tänkas se ut.


 9. I "Interrogation"-läget kan lagen "förhöra" sina motståndare efter att ha besegrat dem för att ta reda på platsen för motståndarlagets kassaskåp; det första laget som erövrar motståndarens kassaskåp vinner.


 10. I februari 2009 kom det fram att han 1941 godkände en stor svensk bankkredit till Nazityskland enligt ett hemligt dokument som hittats i ett kassaskåp på finansdepartementet och som aldrig blev registrerat.


 11. Enligt uppgifter till AP ska även en av Peckers tidningar The National Enquirer ha ett kassaskåp med dokument som visar hur flera skandaler som kunde ha skadat Trump tystades ned under presidentvalkampanjen.


Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/25-doda-i-branderna-i-kalifornien-hundratals-saknas, https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/se-kustbevakningens-dykfynd-fyra-kassaskap-och-en-bil, https://sv.wikipedia.org/wiki/Batman:_Arkham_Asylum, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/saudiska-systrar-fast-i-hongkong-fruktar-dodsstraff-om-de-deporteras, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/sexhandeln-kan-flyttas-ut-ur-red-light-district, https://sv.wikipedia.org/wiki/The_Last_of_Us, https://sv.wikipedia.org/wiki/Ernst_Wigforss, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/trumps-toppchef-sags-medverka-i-rysslandsutredningen

Exempel på användning av ordet "kassaskåpet" i meningar

Kassaskåpet är en böjningsform av ordet kassaskåp, här nedan hittar du exempelmeningar som visar hur kassaskåpet kan användas i en mening.


 1. De amerikanska myndigheterna hittade dock ingen prototyp av vapnet i kassaskåpet.


Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Nikola_Tesla

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ kassarekord kassasuccé ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet kassaskåp som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel på hur ordet "kassaskåp" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "kassaskåp" i ett större sammanhang.