I en mening

Använda kassarekord i en mening

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet kassarekord, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet kassarekord i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "kassarekord".

Exempel på användning av ordet "kassarekord" i meningar

Här nedanför hittar du exempelmeningar som visar hur ordet kassarekord kan användas i en mening.


  1. Under tio års tid gjorde de åtta filmer, filmer som slog kassarekord.


  2. Den slog kassarekord i både Paris och London, där den satte nytt rekord i antal föreställningar, och sattes ideligen upp på nytt i Europa och USA under resten av 1800-talet.


Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Sickan_Carlsson, https://sv.wikipedia.org/wiki/Cornevilles_klockor

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ kassaregister kassaskåp ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet kassarekord som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel på hur ordet "kassarekord" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "kassarekord" i ett större sammanhang.