I en mening

Använda jr i en mening

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet jr, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet jr i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "jr".

Exempel på användning av ordet "jr" i meningar

Här nedanför hittar du exempelmeningar som visar hur ordet jr kan användas i en mening.


 1. * Charles Barton jr, basket.


 2. I uttalandet sade Donald Trump jr att mötet med en rysk advokat i juni 2016 inte handlade om pappans presidentvalskampanj.


 3. I ett uttalande sade Donald Trump jr att mötet med en rysk advokat i juni 2016 inte handlade om pappans presidentvalskampanj.


 4. Comey jr och ersätter honom med en erfaren och kvalificerad person som kan leda de eminenta män och kvinnor som arbetar inom FBI.


 5. Manafort var från början tillsammans med presidentens äldste son, Donald Trump jr, kallad att vittna i ett öppet förhör under onsdagen.


 6. Nyheten om mötet mellan Donald Trump jr och den ryska regeringsanknutna juristen Natalia Veselnitskaja briserade som en bomb i Washington.


 7. På onsdag är Trumps son, Donald Trump jr, och hans tidigare kampanjchef Paul Manafort kallade att vittna inför senatens rättsutskott i en öppen utfrågning.


 8. Även Trumps svärson Jared Kushner och Trump jr deltog i mötet, där de utlovats komprometterande information om demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton.


 9. Senare släppte Trump jr mejl som visade att han vetat att mötet med advokaten kunde ge information ämnad att misskreditera demokraternas presidentkandidat Hillary Clinton.


 10. Medan utredarna arbetat på har det även avslöjats att Trumps svärson Jared Kushner och sonen Donald Trump jr i fjol träffat en rysk jurist med koppling till Rysslands regering.


 11. Utredningarna av misstänkta Rysslandskopplingar fortsätter i veckan att rulla på med utfrågningar av Trumps svärson Jared Kushner, sonen Donald Trump jr, liksom den förre kampanjchefen Paul Manafort.


 12. Enligt källor till Reuters har åtalsjuryn begärt dokument som rör mötet mellan Donald Trump jr och den ryska advokaten i juni 2016, samt dokument från förre säkerhetsrådgivaren Michael Flynn ekonomiska affärer.


Källa: https://www.svt.se/sport/sveriges-basta-idrottsstad/de-kan-bli-sveriges-basta-idrottsstad-2021, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/uppgifter-trump-bakom-sonens-ord, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/donald-trump-gjorde-bara-vad-varje-pappa-skulle-ha-gjort, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/dokumenten-som-ger-comey-sparken, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/tidigare-kampanjchef-samarbetar-med-utskott, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/nya-uppgifter-om-session-ska-ha-diskuterat-valfragor-med-ryssland, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/anklagelser-om-rysskontakter-klara, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/expert-nya-sanktioner-markering-mot-trump, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/tio-saker-du-behover-veta-om-rysslandsutredningen

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ jozankeana ju ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet jr som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel på hur ordet "jr" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "jr" i ett större sammanhang.