I en mening

Använda ihopsamlad i en mening

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet ihopsamlad, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet ihopsamlad i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "ihopsamlad". Dessutom visar vi också hur olika böjningar av ordet ihopsamlad kan användas, de böjningar som vi även har exempelmeningar till är ihopsamlade. Om du klickar på den böjning av ordet ihopsamlad som du är intresserad av kommer du till listan över exempelmeningar för just den formen.

Exempel på användning av ordet "ihopsamlad" i meningar

Ihopsamlad är grundformen till detta ord, här nedan hittar du exempelmeningar som visar hur ihopsamlad kan användas i en mening.


  1. Flera historier i Tusen och en natt (skriven och ihopsamlad under perioden 800-talet till 1200-talet med tillägg fram till 1700-talet) inkluderar damer i nöd.


  2. Efter att ha erövrat staden drog han mot Fulford där han i slaget vid Fulford den 20 september besegrade bröderna Edwins och Morcars hastigt ihopsamlad anglosaxiska armé.


Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Dam_i_nöd, https://sv.wikipedia.org/wiki/Normandernas_erövring_av_England

Exempel på användning av ordet "ihopsamlade" i meningar

Ihopsamlade är en böjningsform av ordet ihopsamlad, här nedan hittar du exempelmeningar som visar hur ihopsamlade kan användas i en mening.


  1. Lösenordet sparar den särskilda listan över avklarade ledarrobotar, liksom antalet ihopsamlade Energy Tanks.


Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Mega_Man_2

Synonymer till ihopsamlad

Ett annat sätt att förstå bättre hur ett ord kan användas är att granska vilka synonymer det har, samt hur dessa synonymer kan användas. Exempelvis har ordet ihopsamlad följande synonymer: aggregerad.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ ihoprullad ihopsamlat ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet ihopsamlad som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel på hur ordet "ihopsamlad" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "ihopsamlad" i ett större sammanhang.