I en mening

Använda Gunvor i en mening

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet Gunvor, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet Gunvor i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "Gunvor".

Exempel på användning av ordet "Gunvor" i meningar

Här nedanför hittar du exempelmeningar som visar hur ordet Gunvor kan användas i en mening.


 1. Det menar sjömacksägaren Gunvor Larsson i Tyrislöt.


 2. Lars Grönwall är son till rådmannen Ragnar Grönwall och Gunvor Drews.


 3. Hon är dotter till direktör Göran Bryngelsson och Gunvor, född Sjöblom.


 4. När vi tankar och när de kommer nära, så har det varit besvärligt, säger Gunvor Larsson.


 5. Hör mer hur Gunvor Larsson och turister uppfattar buskörningen på vattenskotrar i videon ovan.


 6. Att det hemstickade plagget korats till årets julklapp bidrar också till försäljningen, menar Gunvor Lundin.


 7. I videon hör du Älvsbyns kommunalråd, Tomas Engmark och Älvsbybon Gunvor Nilsson-Stokki som är rädd för att smittas.  .


 8. Gunvor Lundin har sålt garn på Gammlias julmarknad under många år och var nöjd med hur marknadshelgen inleddes för henne.


 9. Åsblom återvände till Grönland sommaren 1954 med hustrun Gunvor, och med på resan från Sverige följde också Erik och Gerda Martinsson.


 10. Något som Gunvor Larsson uppfattar som ett större problem i skärgården i år är motorbåtar som inte saktar in när de kör förbi sjömacken.


 11. Enligt Gunvor Larsson, sjömacksägare i Tyrislöt i Östergötlands skärgård, har sommaren varit lugnare när det gäller vattenskotrar som buskör.


 12. Gunvor Kerkkonen framförde 1945 i en avhandling uppfattningen att den svenskspråkiga befolkningen i Nyland anlänt redan i slutet av vikingatiden.


 13. Det var i slutet av förra veckan som 58 av 76 bärplockare i Tväråsel i Älvsbyn testades positiva för covid-19 och Gunvor Nilsson-Stokki är en av många upprörda Älvsbybor.


 14. Christina Lundquist, egentligen Kristina Gunvor Cecilia Lundkvist Klingvall, född 20 december 1932 i Södertälje, död 16 augusti 2001 i Höganäs, var en svensk skådespelare.


Källa: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost/vattenskotrar-tyrislot, https://sv.wikipedia.org/wiki/Lars_Grönwall, https://sv.wikipedia.org/wiki/Ann-Marie_Nilsson_(organisationsdirektör), https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/manga-jagade-julkanslan-pa-gammlias-julmarknad-i-umea, https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/inga-fler-insjuknade-barplockare-men-ortsbor-ar-upprorda, https://sv.wikipedia.org/wiki/Erik_Martinsson_(journalist), https://sv.wikipedia.org/wiki/Finlandssvenskar, https://sv.wikipedia.org/wiki/Christina_Lundquist

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ Gunnel Gurli ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet Gunvor som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel på hur ordet "Gunvor" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "Gunvor" i ett större sammanhang.