I en mening

Använda fritidspolitiker i en mening

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet fritidspolitiker, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet fritidspolitiker i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "fritidspolitiker".

Exempel på användning av ordet "fritidspolitiker" i meningar

Här nedanför hittar du exempelmeningar som visar hur ordet fritidspolitiker kan användas i en mening.


  1. Majoriteten av alla förtroendevalda är fritidspolitiker.


  2. Gustafsson som varit fritidspolitiker kommer ägna sig åt politik på heltid.


  3. Hennes pappa är fritidspolitiker, men själv funderar hon på att lämna landet.


  4. Jag har samlat på mig en del erfarenheter under mina år som fritidspolitiker.


  5. Vi måste skydda kommunpolitiker, både yrkes- och fritidspolitiker mycket bättre än hittills, säger Edgar Franke. .


  6. Hur ska fritidspolitiker orka när någonting sådant här händer, säger Peter Olsson, verksamhetsutvecklare hos Centerpartiet.


  7. Saida Hussein, fritidspolitiker (S) och boende i Biskopsgården har under lång tid arbetat för att förbättra villkoren för de boende i stadsdelen området.


Källa: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/sabotage-mot-centerpartiet-i-malmo-och-lund, https://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/kulturpolitiker-blir-politisk-sekreterare-for-s, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/matpriserna-och-protesterna-okar-libanon-svensk-libaneser-forsoker-hjalpa, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/livstids-fangelse-for-nazist-som-dodade-tysk-toppolitiker, https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/saida-hussein-varsta-som-har-hant-i-biskopsgarden

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ fritidsodlarförening fritidsprogrammet ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet fritidspolitiker som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel på hur ordet "fritidspolitiker" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "fritidspolitiker" i ett större sammanhang.