I en mening

Använda framgångsvåg i en mening

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet framgångsvåg, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet framgångsvåg i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "framgångsvåg".

Exempel på användning av ordet "framgångsvåg" i meningar

Här nedanför hittar du exempelmeningar som visar hur ordet framgångsvåg kan användas i en mening.


  1. Mycket tack vare en ekonomisk framgångsvåg.Men nu har den turkiska ekonomin stora problem.


  2. Författaren Gore Vidal kungjorde att baserat på citat som han hade läst så lät Sexual Personae "som Myra Breckinridge på en framgångsvåg.


  3. Samtidigt som måndagens misstroendeomröstning slutade i ett hårt slag mot Sebastian Kurz rider den unge ledarens parti just nu på en framgångsvåg.


Källa: https://www.svt.se/nyheter/utrikes/ordkrig-om-makten-i-istanbul, https://sv.wikipedia.org/wiki/Sexual_Personae, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/sebastian-kurz-tvingas-bort-som-osterrikes-forbundskansler

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ framgångssagan framgår ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet framgångsvåg som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel på hur ordet "framgångsvåg" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "framgångsvåg" i ett större sammanhang.