I en mening

Använda filmrecensenter i en mening

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet filmrecensenter, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet filmrecensenter i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "filmrecensenter". Dessutom visar vi också hur olika böjningar av ordet filmrecensenter kan användas, de böjningar som vi även har exempelmeningar till är filmrecensenterna. Om du klickar på den böjning av ordet filmrecensenter som du är intresserad av kommer du till listan över exempelmeningar för just den formen.

Exempel på användning av ordet "filmrecensenter" i meningar

Filmrecensenter är grundformen till detta ord, här nedan hittar du exempelmeningar som visar hur filmrecensenter kan användas i en mening.


  1. Hon gjorde utlandsreportage redan strax efter första världskriget en reportageresa till Hollywood 1924 och tillhörde under 1920-talet Sveriges första filmrecensenter.


  2. Flera filmrecensenter, politiska kommentatorer och andra människor verksamma inom mediebranschen noterade att det i V för Vendetta finns flera referenser till händelser kopplade till George W.


Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Märta_Lindqvist, https://sv.wikipedia.org/wiki/V_för_Vendetta_(film)

Exempel på användning av ordet "filmrecensenterna" i meningar

Filmrecensenterna är en böjningsform av ordet filmrecensenter, här nedan hittar du exempelmeningar som visar hur filmrecensenterna kan användas i en mening.


  1. Även filmrecensenterna Margaret Pomeranz och David Stratton från At the Movies ansåg att V för Vendetta var intressant och de nämnde särskilt filmens agenda, vilken de ansåg syftade till anarkism och terrorism.


Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/V_för_Vendetta_(film)

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ filmrecensenten filmregissör ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet filmrecensenter som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel på hur ordet "filmrecensenter" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "filmrecensenter" i ett större sammanhang.