I en mening

Använda filmprojektet i en mening

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet filmprojektet, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet filmprojektet i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "filmprojektet".

Exempel på användning av ordet "filmprojektet" i meningar

Här nedanför hittar du exempelmeningar som visar hur ordet filmprojektet kan användas i en mening.


  1. I januari 2014 dök konstverk från det nedlagda filmprojektet upp på nätet, som visar hur en adaption av spelet skulle ha sett ut.


  2. Gordon började utveckla filmprojektet för Twentieth Century Fox och Warner Bros., där producenten Joel Silver också var inblandad, och som regissör stod vid tillfället Terry Gilliam.


Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Bioshock, https://sv.wikipedia.org/wiki/Watchmen_(film)

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ filmprojekt filmrecensenten ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet filmprojektet som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel på hur ordet "filmprojektet" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "filmprojektet" i ett större sammanhang.