I en mening

Använda annonsering i en mening

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet annonsering, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet annonsering i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "annonsering". Dessutom visar vi också hur olika böjningar av ordet annonsering kan användas, de böjningar som vi även har exempelmeningar till är annonseringen. Om du klickar på den böjning av ordet annonsering som du är intresserad av kommer du till listan över exempelmeningar för just den formen.

Exempel på användning av ordet "annonsering" i meningar

Annonsering är grundformen till detta ord, här nedan hittar du exempelmeningar som visar hur annonsering kan användas i en mening.


 1. Som exempel kan nämnas webbtjänster för annonsering och CV-hantering.


 2. ”Vi har tagit beslutet att stoppa all politisk annonsering på Twitter globalt.


 3. Ett privat aktiebolag får inte sprida aktier, teckningsrätter, skuldebrev eller teckningsoptioner genom annonsering.


 4. Utredningarna kring Google fokuserar på särbehandling i sökningar, annonsering och hantering av operativsystemet Android.


 5. Nyligen har hotell använt "stör ej"-skyltar som ett sätt att marknadsföra sig själva och tillhandahålla billig annonsering.


 6. Idén beskrevs som "simpel och briljant", "smart", "fyndig" och "en unik plattform för annonsering som till och med är lite rolig".


 7. Filmen omgavs med en relativt begränsad annonsering, och intresset för filmen spreds mestadels ryktesvägen och via positiva recensioner.


 8. Det finns tydlig information på vår hemsida om vad som gäller vid en sådan här anställning och annonsering, säger Migrationsverkets presstjänst.


 9. Åklagarens bevisning mot mannen består av annonsering, chattkonversationer och andra handlingar som tyder på storskalig handel mellan 2011 och 2018.


 10. Av någon anledning tänkte vi inte på att vanlig annonsering kunde betraktas som misstänkt eller skadlig verksamhet i en demokrati”, skriver hon på kanalens hemsida.


 11. Eksjö energi har naturligtvis förändrat rutinerna för annonsering av upphandlingar så den här typen av formella misstag ska undvikas i framtiden, säger John Peterson.


 12. En vecka före presidentvalet stoppar Facebook politiska annonser i USA.  Även sökmotorn Google kommer att stoppa politisk annonsering, men först efter att vallokalerna stängt.


 13. Annonsörer som O2, Yamaha Music och Dropbox har dragit tillbaka sin annonsering på plattformen efter avslöjandena annonser som Youtube tjänat tiotals miljoner på, skriver Resumé.


Källa: https://sv.wikipedia.org/wiki/Rekrytering, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/twitter-forbjuder-politiska-annonser, https://sv.wikipedia.org/wiki/Aktiebolag_i_Sverige, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/google-utreds-for-konkurrensbrott, https://sv.wikipedia.org/wiki/Stör_ej-skylt, https://sv.wikipedia.org/wiki/The_Million_Dollar_Homepage, https://sv.wikipedia.org/wiki/Toki_o_kakeru_shōjo, https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/ensamstaende-mamma-utvisas-efter-migrationsverkets-miss, https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/hade-800-reptiler-hemma-idag-kommer-domen, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/twitter-rysk-statsmedia-kopte-annonser-infor-amerikanska-valet, https://www.svt.se/nyheter/lokalt/jonkoping/eksjo-energi-kan-fa-betala-220-000-kronor-i-boter, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/valet-i-usa-nu-stoppar-facebook-politiska-annonser, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/youtube-stanger-av-konton-dar-barn-exploateras-och-utnyttjas

Exempel på användning av ordet "annonseringen" i meningar

Annonseringen är en böjningsform av ordet annonsering, här nedan hittar du exempelmeningar som visar hur annonseringen kan användas i en mening.


 1. Men annonseringen tycks inte ha genomförts av samma Kremlanknutna organisation som genomfört liknande aktioner via Facebook.


 2. Trots att delta-varianten av viruset tog fart efter annonseringen stoppade det inte staden från att gå vidare med planeringen och flera av världens största artister anslöt.


Källa: https://www.svt.se/nyheter/utrikes/google-utreder-rysspaverkan-vid-presidentval, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/stor-konsert-i-new-york-avbryts-av-regn-och-blixtar

Synonymer till annonsering

Ett annat sätt att förstå bättre hur ett ord kan användas är att granska vilka synonymer det har, samt hur dessa synonymer kan användas. Exempelvis har ordet annonsering följande synonymer: reklam.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ annonserats annonsfria ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet annonsering som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel på hur ordet "annonsering" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "annonsering" i ett större sammanhang.