I en mening

Använda annonserats i en mening

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet annonserats, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet annonserats i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "annonserats".

Exempel på användning av ordet "annonserats" i meningar

Här nedanför hittar du exempelmeningar som visar hur ordet annonserats kan användas i en mening.


  1. 29-årige Omar Mateen öppnade eld strax efter att sista beställningen hade annonserats.


  2. Delningen hade annonserats kort efter att det brittiska Arbetarpartiet vann parlamentsvalet 1945.


  3. Trots att valresultatet skulle ha annonserats i söndags har bara hälften av rösterna räknats hittills enligt landets myndigheter.


  4. Inte minst i huvudstaden har det annonserats om många demonstrationer på förhand, mellan 25 000 och 35 000 personer väntas gå ut på Paris gator och demonstrera under dagen.


  5. Eftersom Resistance 3 ännu inte hade annonserats, spekulerades det att skylten var en produktplacering i filmen Battle: Los Angeles som filmades i området och släpptes på bio under mars 2011.


Källa: https://www.svt.se/nyheter/utrikes/anglar-hyllade-offer-for-nattklubbsmassaker, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/70-ar-sedan-pakistans-traumatiska-fodelse, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/internet-nere-i-vantan-pa-valresultat-i-kongo-kinshasa, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/valdsamma-demonstrationer-under-forsta-maj-i-frankrike-manga-gripna, https://sv.wikipedia.org/wiki/Resistance:_Fall_of_Man

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ annonserat annonsering ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet annonserats som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel på hur ordet "annonserats" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "annonserats" i ett större sammanhang.