I en mening

Använda äkthetsbevis i en mening

Här kan du hitta en stor uppsättning exempelmeningar till ordet äkthetsbevis, det vill säga meningar som illustrerar hur man kan använda ordet äkthetsbevis i en mening. Att se hur ett ord används i en mening kan hjälpa till mycket med förståelsen kring vad ordet betyder, och i vilka sammanhang man kan använda "äkthetsbevis".

Exempel på användning av ordet "äkthetsbevis" i meningar

Här nedanför hittar du exempelmeningar som visar hur ordet äkthetsbevis kan användas i en mening.


  1. Det kan beskrivas som ett äkthetsbevis i cybervärlden, och ingår när verket ”Sophia Instantiation” går under klubban senare i veckan.


  2. Tekniken som gör det möjligt kallas för NFT, non-fungible token, och funkar som äkthetsbevis för en digital fil som sparas på en krypterad och utspridd databas.  .


Källa: https://www.svt.se/nyheter/utrikes/roboten-sophia-bjuder-ut-sin-konst-pa-auktion, https://www.svt.se/nyheter/utrikes/ny-teknik-gor-digitala-samlarkort-unika

Synonymer till äkthetsbevis

Ett annat sätt att förstå bättre hur ett ord kan användas är att granska vilka synonymer det har, samt hur dessa synonymer kan användas. Exempelvis har ordet äkthetsbevis följande synonymer: certifikat.

Föregående och nästa ord i databasen

‹‹ äkthet äldre ››

Allmänt om våra exempelmeningar

Exempelmeningarna för ordet äkthetsbevis som vi presenterar på denna webbplats kommer från olika officiella källor. Till exempel är en av våra källor artiklar på Wikipedia som klassificeras som åtminstone bra artiklar. Men vi använder också nyhetsartiklar, böcker och andra generiska texter för att samla exempel på hur ordet "äkthetsbevis" kan användas i en mening. Till höger om varje mening hittar du en länk ut-pil som skickar dig till källan till meningen, där du kan komma åt hela texten och sammanhanget för den presenterade exempelmeningen. Detta kan vara användbart eftersom vissa ord ibland kan vara svåra att förstå utifrån enbart en mening, medan hela artikeln eller texten kan hjälpa dig att få insikt om hur du använder "äkthetsbevis" i ett större sammanhang.